torstai 9. helmikuuta 2012

Gameday 4


Mitä ihmettä, herätys soi ja painellaan kilpaa torkkua. Taitaa edellisen päivän pelit vaatia veronsa. Hirveä energiavajaus joka päätettiin paikata aamupalalla paikallisella sokerikaneli pullalla. Jos muut eivät sitä urheilijan ravinnoksi suosittele niin ainakin Suomen kautta aikojen menestynein yli 35 vuotiaiden joukkue  syö sitä tästä päivästä eteenpäin joka aamu.
Kentille omasta  aikataulusta myöhässä mutta täysin aikataulussa päivän matseihin. Vastassa Etelä-Afrikka.
Jo aamun lämmittelyssä huomasimme Miikkan piilelevän maranellon orin käynnistelevän konettaan, samalla hetkellä Tapsa huomasi koneen tarvitsevan sekä lisää polttoainetta  sekä jäähdytinnestettä.
Miikka kehiin ja mitä sieltä sitten tulikaan. Täydellinen suoritus ja vastustaja kanveesiin tyrmäyksellä suoraan kahdessa erässä. Tenniksen ilmaveiviyrityskin nähtiin ottelun tuoksinassa, matodorin siinä tällä kertaa epäonnistuen. Kehätytöt pyörittivät päätään ja jonottivat antaakseen poskipusun kisojen korkeimman pompun omaavalle pelaajalle, katsokaa vaikka kuvasta (siis pomppua).
Miikkalla oli varattu lento takaisin kotiin iltapäivästä, työt odottaisivat. Toni oli valmentajan ominaisuudessa kuitenkin niin vakuuttunut tämän ex-suomen chigagolaisen taistelulahjoista, että sai ylipuhuttua tämän jäämään jatkopeleihin, tämän kunniaksi tilattiin herralle jenkkimallinen pystysänky joukkueen lukaaliin.
Tapsa kehiin. Yritys lopettaa pisteet nopeasti lopahtivat toistuviin virheisiin ja ensimmäisessä erässä otettiin lukua ainakin kahdesti. Toiseen erään  nakkikauppias tuli pystysänkyä metsästämästa takaisin sorvin ääreen, totesi tilanteen ja oivallisilla taktisilla muutoksilla sai Tapsan kääntämään toisen erän voitoksi. Tällä olikin sitten tuhoisat vaikutukset kolmanteen erään, pohkeet kramppiin ja kämmenet takaseinään… lukua luettiin lopussa. Tilanne 1-1 kaksinpelien jälkeen.
Alun perin nelinpelimiehityksessä piti olla Tapsa ja Toni, Tapsan hävittyä pelinsä ja Miikkan vaihdettua lentonsa siirrettiin ääntä nopeampi matadori Miikka Tapsan pariksi. Ennen kuin dubbeli saatiin käyntiin, joukkueen jäsenet kantoivat Tapsan kuninkaantuolissa hierojan pakeille avaamaan pohkeita. Säikeet auki ja takaisin kentälle.
Suvereeni esitys ja otteluvoitto Suomen pojille selvästi 2 erässä. Ottelun jälkeen kilpailun traineri laittoi Tapsan pohkeet jääpakettiin, Miikkan käsi sai saman kohtalon. Todettiin Tapsan keilakäden olevan liikaa kaatoja tehneenä lähes koivunhalon kovuinen, joten tiukka hieronta ja ukko uudestaan jäihin…
Tapsan ja Miikkan parannellessa haavojaan jääpäketteihin kääriytyneinä, Toni ja Alec vetivät kirjekuoriharjoitusta keskuskentällä. Pitihän Toninkin tuskahiki korvata aidolla hiellä.
Sai Suomalainen Sisukin uuden määritteen tänään. Me kutsumme sitä tästä eteenpäin buranaksi…
Voitto takasi sijoituksen 6-9 sekä myös sen, että joukkue saa vielä  2 ottelua. Seuraavaksi matadoorien uhriksi astuvat Kanadan pelurit.
Lyömätön taktiikkakin on jo luotu, loukkaantuneet vilttiin ja V8 koneet kehiin.  Jälkipoltot on testattu ja koneita joudutaan rauhoittelemaan jääkylmällä urheilujuomalla ennen pystysänky innovaation maailmanvalloitusta edeltävää testausta kun Miikka laitetaan testausunille…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti