tiistai 7. helmikuuta 2012

Game day 2




Toni hereillä ja puhelimet sekä sähköpostit kaupasta paukkuu jo ennen kello viittä, ihan pientä jet lagiä taitaa olla vieläkin olemassa. Tai sitten poika heräsi silkasta pelijännityksestä… kävi nimittäin niin, että tiukan tekniikkapalaverin Alecin kanssa, päätettiin ilman soraääniä Tonin ottavan paikan joukkueen pelaavassa kokoonpanossa.  Aamuhölkkä läheiselle måålille, bagelit ja kuppi kahvia naamaan ja jolkuttelu takaisin huoneeseen pakkaamaan ruoskat kassiin.
Klubilla Miikka odotti jo kärsimättömänä. Laitettiin bollaukset käyntiin, Toni ei tosin millään meinannu lopettaa lämmittelyä, viimeisetkin treeninrippeet oli käytettävä. Sitten alkoikin pieni sade ja pelien aloittaminen siirtyi. Toni olisi tosin halunnut aloittaa vaikka ois tullu rakeita.
Kenttien kuivattua pääsi Loviisan tiikeri puikkoihin.
Peli oli raastava ja toni juoksi vuorotellen kulmiin ja Dominikaanisen tasavallan entinen ykköspelaaja taiteili vuoroin stoppareita ja lobbeja. Katsomon kannustus oli hurja ja lukuisista huikeista palloralleista selvittyään  pelikaverit totesivat tappion tulleen. Sisua ja taistelua oli vaikka kaikille joukkueille jakaa, puoltenvaihdossa Toni jaksoi kannustaa itseään (ja hauskuuttaa muita) muun muassa tokaisemalla, että nyt laitetaan toi s*!?!*** Jimi Hendrix hikoilemaan. No, hikihän siinä tuli, ainakin Tonille. Näin otettiin ensikosketus kansainvälisiin karkeloihin. Vastustaja oli ATP urallaan sijalla 275, ei huono.
Ykkösten pelissä Tapsa joutui tiukemmalle kuin edellispäivänä vaikka voittolukemat olivatkin samat kuin edellispäivänä.. Vastustaja viljeli ilkeitä seniorimaisia alakierteitä joista Tapsa joutui hetken passailemaan ennen kuin  pääsi mäiskäsemään kunnolla palloa.
Tilanne 1-1 kaksinpelien jälkeen.
Ratkaisevassa nelinpelissä Miikka ”big serve, big man, big heart” Keronen oli ilmiliekeissä.  Kamikazemaiset syöksyt verkolle olivat Dominikaanien pojille selkeästi liikaa. Miikkan verkkopelaaminen oli ajoittain jopa aavemaista .Vastustajat kukistuvat 6-1,6-4. Ottelun toisessa erässä Dominikaanisen pojat innostuivat haastamaan Tapsan syöttövuoron, joka kuitenkin klaarattiin huikean palloiloittelun siivittämänä. Tässä 4-3 syöttövuorossa  ratkaisi selkeästi Suomalainen sisu sekä Suomen joukkueen huikea yhteishenki. 5-4 tilanteessa Tapsa olisi voinut seurata Miikkan taiturimaista syöttötyöskentelyä vaikka penkillä kahvia juoden…
Voitto Suomen joukkueelle siis 2-1. Viereisellä kentällä Meksiko kukisti Norjan maalein 3-0 ja otti Suomi poikien nenän edestä lohkon kärkipaikan, lohkovoitto ja jatkokaavion sijoitukset ratkaistaan kuitenkin vasta huomenna Suomen kohdatessa Mehikon. Jo tässä vaiheessa joukkue on varmistanut sijoituksen maailman 10 parhaan joukkueen joukossa.
Mehikoa vastaan kaksinpelejä laitetaan pelaamaan Tapsa ja Alec. Miikan kättä säästellään nelinpeliin ja Toni siirretään kakkospelaajan paikalta takaisin valmennustehtäviin.
Pelien aiheuttamat rasitukset parannetaan Miikkan kämpän saunassa, ( Toni joutuu ensin pomppimaan ainakin puolituntia päällään ennen kuin paikat lakkaavat kramppaamasta.)
Pyydämme anteeksi tämän päivän kuvien laatua, annamme kuvaajalle kenkää ja tästä lähtien hoidamme asian itse.





1 kommentti:

  1. Toni, sun pitää siirtyä takaisin ilkeisiin ala/sivukierteisiin ja kammo tappoyläkierrekämmeneen. :)

    Joni

    VastaaPoista